tisdag 19 februari 2013

Ont! Det gör ont!Detta är inte roligt. Jag har sedan några dagar ont i vänster sida. Bröstkorgen både framåt och bakåt gör ont. Det gör ont när jag andas djupt, det gör ont när jag hostar och behöver jag nysa då jädrans får jag hålla i mig i något. Jag kan inte ligga utan får palla upp mig med massor av kuddar, har svårt för att sitta. Det som känns bäst är att stå rakt upp och ned. Men vem fasen orkar det? Det är svårt att läsa stående kan jag meddela. Man blir fruktansvärt trött i både armar och ben efter bara en liten stund. Idag när stackars hunden skulle gå ut, ja då nästan grät jag av smärta. Ta på sig skor, bara en sån sak......och hålla en stor yster hund i koppel.......aj, aj, aj. Nu ska jag dra något gammalt över mig och slicka mina sår och hoppas att imorgon blir en bättre dag.........

5 kommentarer:

 1. Usch, vad jobbigt! Hoppas du blir bättre snart!

  SvaraRadera
 2. Stackare! Håller också tummarna för att det blir en bättre dag imorgon.

  SvaraRadera
 3. Tack för uppmuntran och tummar, det värmer verkligen.

  SvaraRadera
 4. Usch, det låter som att du har det riktigt jobbigt nu. Är det nåt med lungorna? Hade liknande värk när jag hade blivit opererad och legat stilla för mycket på sjukhuset. Har för mig de sa att det hade samlats vätska nånstans där och jag fick nån liten pipa att övningsblåsa i för att så småningom få bort värken. Krya på dig! Stora kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ringde sjukvårdsupplysningen igår kväll. Den personen trodde det var något med musklerna.......Själv har jag nog varit inne på att det är något med lungorna men det trodde inte hon. Någon tid fick jag inte heller. Kommer att ringa till vårdcentralen imorgon om det inte är bättre då. Tack för tipset. Kram!

   Radera