onsdag 28 september 2011

Rosa bandet

Jag har köpt


Rosa Bandet-garn genom Hemmets Journal, meningen är att man ska sticka en halsduk med hjälp av medföljande mönster..........vi får se om det blir någon halsduk här........

Köpte även

Ett sånt här att sätta på jackan...........

Och så

Detta, och ja det är ju för en god sak men måste säga att kvaliteten på detta var nog det sämsta jag har sett på länge...........


6 kommentarer:

 1. Det var väl min vanliga "tur" då.......spännet ser liksom knöligt ut :(

  SvaraRadera
 2. Hej Ylva! Vad härligt att se lite rosa på din blogg :) På lördag är det kampanjstart och fler rosa produkter kommer ut i butik, så håll gärna ögonen öppna för dem. Tack för din hjälp. Kram!

  SvaraRadera
 3. Synd :(
  Men du gjorde ändå en god gärning.

  SvaraRadera
 4. Västmanländska: Ja det var synd, men den goda gärningen är ju huvudsaken :)

  Emelie: Jag ska hålla ögonen öppna efter mera rosa :) Min mamma är bröstcanceropererad så det ligger mig nära om hjärtat .......Tack för att du tittade in :)

  SvaraRadera
 5. Det är ju Rosa månaden nu och tillsammans med MariaBingo så gör vi också en kraftansträngning för att samla in pengar till kampen mot bröstcancer. Det enda du som bloggare behöver göra är att skriva om vår insamlingskampanj på din blogg och länka till vår sida med mer information: http://www.provabingo.se/maria-bingo/ så skänker vi 50 kr per person som bloggar om oss.

  För att vi ska veta om hur många det är som bloggar så är det viktigt att du svarar på det här med ett mail och skickar med en länk till inlägget som du skrivit.

  Tack för att du vill hjälpa oss, tillsammans kan vi rädda liv!

  Med vänliga och tacksamma hälsningar
  Erik Bergman

  SvaraRadera