måndag 19 januari 2015

Hon som älskade honom av Sara Kadefors, Piratförlaget

Malena är slav under sitt starka känsloliv. Under en svår period lämnar hon staden för att söka lugnet i en sörmländsk avkrok. Men mötet med den nya miljön blir allt annat än harmoniskt. Hennes enda trygghet blir grannfamiljen som hon hyr stugan av. Framförallt tillbringar hon alltmer tid med mannen i huset, Nathan.
Nathan är på ytan en stabil person med ett djupt engagemang i utsatta ungdomar. Men snart anar Malena ett mörker under hans trygga fasad, något hon känner igen och dras till. För sent inser hon vad deras oskyldiga umgänge kan komma att innebära, inte bara för egen del.
Kopierat Piratförlaget

Jag gillar Sara Kadefors sätt att skriva. Hon får en att genast dras in i berättelsen oavsett vad den handlar om, så även i denna. Jag lider med Malena och hennes milt sagt känslighet för ljud och jag känner även hennes rädsla för det okända. Karaktärerna i boken är väldigt olika men beskrivs så väl att man kvickt lär känna dem. Boken handlar om relationer mellan människor i olika skeden i livet. Jag tycker att författaren lyckas beskriva allt så att man blir engagerad och gripen av historien. Jag kan varmt rekommendera denna romanen till alla som vill ha något lättläst och snabbläst. 

Betyg 4 av 5

Tack Piratförlaget för recensionsexemplaret. 

2 kommentarer:

  1. Har aldrig läst något av henne, men nu blev jag nyfiken :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon skriver väldigt bra. Tycker absolut du ska testa hennes böcker :)

      Radera