torsdag 11 februari 2010

Längtan

Dagarna segar sig fram, sakta men säkert och vintern håller i sig. Snön fortsätter att falla. Ingen vår i sikte och ingen dator heller, suck.....Vi var iallafall och fick en ny elektrisk öppen spis, den tredje i ordningen och den verkar funka som den ska, peppar, peppar.....Men det bästa av allt är att imorgon kommer Angelica med familj hem och så gör även Leo och Anders. Marcus med familj och Marie med familj kommer ju givetvis också. Så i helgen ska jag väl iallafall inte behöva känna mig ensam :D. Bilden representerar Gibson, hur glad han blir när alla kommer hem hahaha.....not....han vill ha all uppmärksamhet själv hehe.



Ha' det bra

6 kommentarer:

  1. HAHAHA... Vilken rolig bild. Ja det liknade ju nästan Gibson iaf =) Hihi..

    SvaraRadera
  2. äntligen ett nytt inlägg från fina Ylva.. och du får gärna länka till min rätta blogg då vår polare redan hittat dit.. Kram

    SvaraRadera
  3. Linda J: Javisst är det nästan som Gibson ;)Men på torsdag ska han klippas, då blir han mer lite finare, kanske :)
    Linda B: Länkat och klart ;) Sedan undrar man ju varför man länkar till en jojo-blogg som ena veckan är öppen, nästa stängd, nästa öppen, nästa stängd. Blir så trött...antingen är bloggen öppen eller så är den stängd, man får väl för fasen bestämma sig????????? Är det bara jag som reagerar på sån't trams?

    SvaraRadera
  4. Mycket tramsigt Ylva;))
    Antingen så bloggar man eller så skiter man i det!!!

    Mvh Helena

    SvaraRadera
  5. Välkommen till min blogg Helena, vem du nu än är :) Kul när man får medhåll, om man bloggar för en stängd blogg kan man ju lika gärna skriva dagbok, och kopiera den och skicka som ett brev till sina "vänner".......Välkommen åter :)

    SvaraRadera
  6. Tackar Ylva!
    Jag är en vän till din vän;))

    SvaraRadera