fredag 7 oktober 2011

Oj vad paket det blir

Idag har jag hämtat ut två bokpaket. Ett från Bokus och ett från Adlibris. Från Bokus hade jag beställt Johan Theorins senaste Sankta psyko som inte är en fortsättning på Ölandsserien utan något helt annat. Ska bli så spännande att läsa.
Från Adlibris hade jag beställt de här. Männen en trappa upp av Johanna Limme och Martin Palmqvist. Jag har länge tänkt att köpa den eftersom handlingen utspelar sig i Karlshamn och det ligger ju här i Blekinge, så då blir det ju lite mer intressant........


Och så tre stycken klassiker som det var specialpris på nu, 3 för 99:-
Så är då bara frågan, hur ska jag hinna läsa allt och var gör jag av dem? Jag får väl börja med dubbla rader i bokhyllorna. Men det är bara så tråkigt för då har man inte samma koll över bokhyllorna. Nåja, jag får väl lösa detta på något vis.........

Så fick jag ytterligare ett paket, en Halloweenhäxa från Party Lite. Jag hade ett presentkort där som jag totalt hade glömt bort och som försäljaren ringde och påminde om att det var på väg att bli för gammalt. Snällt! Att hon påminde alltså :) och häxan är mycket fin i verkligheten och stor och ståtlig :) Jaa, nu har jag öppnat paket i två dagar. man blir ju bortskämd ju ;)

2 kommentarer:

  1. Jag ville bara tacka för det fina paketet jag fick av dig! :) Super!
    Jag är också sugen på Theorins nya bok. Ska kolla upp den. När min läslista är över...har ju en hel del att läsa just nu!Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Det var roligt att du tyckte om paketet :) Det gör mig glad :) Theorin skriver bra tycker jag, och jag har ju läst hans andra tre böcker men denna ska visst vara helt annorlunda efter vad som sägs. Så det ska bli spännande att läsa denna nya. Ja, dessa läslistor, har själv en diger sådan :)). Ha en trevlig helg du med!

    SvaraRadera