tisdag 19 oktober 2010

Rörigt

Ja, ibland blir det väldigt rörigt. Mannens bil skulle säljas i veckan som gick och det var väldigt många som ringde. En del väldigt trevliga och roliga människor men några väldigt udda, om man nu ska använda ett snällt ord. Men i slutet på veckan var bilen iallafall såld. Skönt!


Nu ska mannens pärla rulla vidare i Båstad och vi slipper alla konstiga samtal. :)

I lördags tog vi en liten sväng till Kalmar och Ikea för jag ville ha en ny pall till köket. En sådan här

Jo, jag vet, jag hade en sådan pall innan. Som var omålad. Klumpigare. Tyngre. Gammal. Sliten. Ja ni förstår vad jag menar va? Jag ville helt enkelt ha en svart för att det passar bättre i köket :). Den kostade inte så många kronor heller. Vi passade på att äta lite middag också när vi ändå var där. Ja, en och annan småsak trillade väl ner i vagnen också. En äppeldelare, ett par tesilar och ett par toaborstar, ja ja. Ikea är ju Ikea. Men inte ett enda ljus köpte jag för det kan jag nog börja sälja själv snart, har hur många som helst.

Idag har jag varit i stan en sväng och hjälpt mamma lite med några småsaker och så var jag inne på Bokia och bytte till en ny bok på bokiabiblioteket, jag hade ju läst ut Morgan Allings bok "Kriget är slut". Vilken hemsk uppväxt han har haft. Jättebra bok, den rekommenderar jag med varmt hjärta :)

Nej nu är klockan jättemycket och det är hög tid att gå och lägga sig, eller läggamejsej som jag sa när jag var liten :D

Ha' det bra

2 kommentarer:

  1. Ja, tänk att man alltid kommer hem från Ikea med ett gäng saker;)
    Den svarta pallen var fin. Vi har också en i den naturfärgade varianten, men nu blev jag sugen på en svart ...

    SvaraRadera
  2. Ja, den svarta är mycket nättare och snyggare, tycker man ju för att man tröttnat på den andra :).........

    SvaraRadera