söndag 25 augusti 2019

När du vänder dig om av Pernilla Ericson, Harper Collins Nordic

En kvinna blir brutalt våldtagen av en okänd man i sitt eget hem på Södermalm i Stockholm. Förövaren kan gripas på plats och vid första anblick ser det ut som ett enkelt ärende. Men ingenting är som det verkar.

Erlagruppen tar sig an ett fall präglat av kvinnohat. Utredningsteamet jagar någon, eller några, som tar till alla medel för att terrorisera kvinnor. Inklusive att stjäla identiteter och skicka falska meddelanden på internet. Och skräcken sprider sig. Vem står näst på tur? Samtidigt kämpar polisen Liv Kaspi med sitt privatliv. Hon älskar en man med en bakgrund i den undre världen – men kan hon lita på honom?

Kopierat Harper Collins Nordic


Detta är också en bok som jag läste för ett år sedan. Så kommer det vara med mina recensioner/tankar ett tag framöver.

Detta är tredje boken i serien om polisen Liv Kaspi och Erlagruppen, jag har även läst de två tidigare men skriver om denna först då jag fått den av förlaget.

Detta är såå spännande från början till slut, det är totalt omöjligt att lägga ifrån sig boken för man bara måste veta vad som händer. Den här tredje boken bygger dessutom på en verklig händelse. Det gör det hela ännu mera skrämmande och samtidigt också väldigt obehagligt.

Karaktären Liv Kaspi är tillsammans med kollegorna i Erlagruppen väldigt intressanta och kompletterar varandra så väl i handlingen. Rekommenderar denna serie till alla spänningsälskare.

Betyg 5 av 5

Tack Harper Collins Nordic för boken.

Detta var en KORT och GOTT recension för att försöka komma ifatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar