torsdag 16 januari 2014

Ibland blir man glad långt in i själen

Ni vet det där e-boksinköpet från Dito, där jag fick en fil som varken gick att öppna eller ladda över till någon läsplatta. Boken var Människohamn av John Ajvide Lindqvist. Idag fick jag ett mail från författaren själv med boken som en wordfil. Hur gulligt som helst, och jag blev så innerligt glad. Så TACK än en gång John! Nu kan jag läsa boken, det ska bli så spännande :)


4 kommentarer:

 1. Vad bra att det ändå löste sig. Och boken tyckte jag väldigt mycket om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu kan jag ju i alla fall läsa den och det var ju himla snällt att skicka den till mig :) Jag hoppas att jag ska gilla den också nu efter allt detta krångel :D

   Radera
 2. Wow, vilken service! Nu måste du åtminstone gilla honom som människa oavsett vad du tycker om boken. Jag undrar om han är lite galen som kan skriva om så otäcka saker, men han verkar vara en fascinerande person.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen storstilat :) Jag har kommit en bit in i boken och gillar den mycket så både bok och person har min beundran ;) Håller dock med dig om att man ibland undrar hur man kan tänka ut rysliga handlingar…..mardrömmar kanske hihi.
   Jag har tittat efter lökhackare på olika ställen men inte hittat, men jag tänker inte ge mig så lätt :D

   Radera