måndag 10 oktober 2011

Torrt så det knastrar


Bloggtorka är det här..........mannen jobbar och jag har migrän. Hela helgen har jag legat och haft denna hemska huvudvärk. Den är inte borta idag heller. Idag var jag dessutom tvungen att ta mig till vårdcentralen för att få min fot omlagd. Jag har ju fått ett sår under foten, hälen, efter en vårtbehandling på fotvården. Först blev det ett hål rakt in, sedan blev det infekterat och ja, så var det bara att uppsöka vården. En kur med antibiotika och omläggningar hos en sköterska 2-3 ggr i veckan är vad jag nu får syssla med :( Upplysningsvis kan jag säga att ett sår under foten är inte roligt. Det är både smärtsamt och hindrande. Och jag som köpt så snygga stövlar........som jag inte kan ha på mig nu. MEN huvudsaken är ju att såret läker. Stövlarna hinner jag nog använda.


.........bara min fot blir bra.........men visst är dom väl fina?

2 kommentarer:

  1. Det där med hål i foten lät fruktansvärt smärtsamt! Inte alls roligt...tack och lov för vården i alla fall. De där stövlarna är ju ursnygga!

    SvaraRadera
  2. Det är inte lätt att känna sig inspirerad alltid, speciellt inte om man inte mår bra. Hoppas foten läker snart så att du får inviga dina nya stövlar!

    SvaraRadera