tisdag 29 mars 2011

KLARTIdag så tog jag tjuren vid hornen och åkte iväg för att ta de prover som jag skrev om tidigare. Eftersom jag har sådan skräck för detta så fick mannen följa med och hålla handen ;). Men det gick bra. De är så goa tjejerna på Lyckeby Vårdcentral, de låter mig ligga ner och så använder de en barnnål, eftersom mina kärl glider undan när man försöker sticka i dem med en vanlig nål. Och hade jag inte legat ner från början hade jag hamnat i det läget ändå :D

Ha' det bra

2 kommentarer:

 1. Usch, ja jag har också sprutskräck. Det är inte kul, man är liksom inte rationell i en sån rädsla. Grymt modigt av dig!
  Har skrivit om min rädsla, eller snarare fobi, i två väldigt gamla inlägg:
  http://nyfikenienstrut.blogspot.com/2009/11/svininfluensan.html
  http://nyfikenienstrut.blogspot.com/2009/11/svinuppdatering.html

  SvaraRadera
 2. Har läst dina inlägg om din sprutskräck. Tycker du var modig som tog din spruta till sist, gjorde jag med den gången........Min rädsla är nog mer när de ska in i kärlen och rota. För en del tar ingen hänsyn till att man har sköra kärl utan kommer med floskler som; Jag har jobbat här i 30 år så jag kan minsann detta..... Det är ju inte det som detta handlar om.........Hurra för oss som kan och vågar trots våra rädslor ;))

  SvaraRadera