söndag 12 december 2010

Till mina svägerskor

Och alla andra läsintresserade kan jag varmt rekommendera Karin Brunk Holmqvists böcker. De är humoristiska, varma och lättlästa och man vill bara ha mer.

Här en liten recension ur DN 2009............


Karin Brunk Holmqvist trollbinder trogna läsare
Publicerat 2009-12-18 08:49
Karin Brunk Holmqvist har sålt ett par hundratusen böcker. Men hon syns inte i de stora sammanhangen eller recenseras på kultursidorna. Ryktet om hennes böcker sprids mellan vänner och hon har just varit på turné i Norge för att tala om sin genombrottsbok, ”Potensgivarna”.


– Jag skriver humoristiska böcker om samspelet mellan människor som varit med ett tag, säger Karin Brunk Holmqvist som hamnade efter fotbollsspelaren Henke Larsson men före Anita Ekberg när Årets skåning korades 2006.
I böckerna heter huvudpersonerna Margit, Alma, Tilda, Elida, Selma, Artur, Axel eller Greta. Ingen är under 60 år, egentligen närmare 70. De är syskon, väninnor eller som i senaste romanen ”Rosa elefanter” – ett äkta par.
Jag har läst................

Alla dessa böcker finns i pocketversion och är som sagt väldigt roliga och lättlästa, man skrattar högt flera gånger när man läser dessa................Brunk Holmqvist har kommit ut med en bok till............


men den finns ännu inte i pocket och jag har inte heller läst den ännu. Men jag ska givetvis göra det.


Detta är också en av hennes böcker, det är en samling krönikor. Jag har den men har inte ännu hunnit läsa den, men det ska bli................
Hoppas ni nu hittar någon av dessa böcker och finner glädje i dem. Rosa elefanter var månadens pocket på Bokia i november och just på Bokia brukar de ha de flesta ja rent av alla hennes böcker. Iallafall här i Karlskronabutiken. 


Ha' det bra nu och läs mycket, det är bra för knoppen :)1 kommentar: