måndag 27 april 2015

Avdelning 73 av Sofie Sarenbrant, Massolit förlag

Kriminalinspektör Emma Sköld vaknar på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida. 
Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa? 
Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära. 


Kopierat Massolit förlag

Den här boken är spännande från första sidan till sista, en riktig nagelbitare. Jag har inte läst alla Sarenbrants böcker men kommer att försöka hinna med det. Jag läste den förra och har skrivit om den här. Avdelning 73 är också väldigt lätt- och snabbläst med korta kapitel och ett språk som flyter lätt. Huvudkaraktärerna är sådana som är lätta att tycka om och fästa sig vid. Boken slutade också med ett frågetecken så jag hoppas att nästa bok kommer snart, för jag måste ju få veta vad som händer och hur allting slutar.

Betyg 5 av 5

Tack Massolit förlag för recensionsexemplaret.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar