onsdag 12 juni 2013

Ursäkta.....Här är det inte så väldigt livat precis. Desto mer händer det irl. Mannen har nämligen gått i pension och jag tänkte mig då att det skulle bli så lugnt och skönt och jag kunde sitta och läsa mestadels av tiden. Men nej då tänkte jag fel! Nu är det tusen och en sak som ska fixas. Det är trädgården, det är altanen, det är garaget, det är hjälpa här och hjälpa där, PHU! Även om jag inte i praktiken utför så mycket av dessa saker så ska jag ändå finnas med på ett hörn......smyger jag mig undan och läser i en hörna så nog kommer det en fråga (läs diskussion) om hur vi ska göra med det ena och det andra........Jag får vara glad om jag orkar läsa en stund när jag kryper ner i sängen på kvällen......Hoppas ni har tålamod med mig, det ska väl inte pågå i det oändliga detta. Jag läser nu Nattsländan av Katerina Janouch och förhoppningsvis hinner jag läsa ut den till onsdag nästa vecka. Ha det skönt i sommargrönskan alla.


4 kommentarer:

 1. Man brukar väl säga att aldrig blir man så upptagen som när man blir pensionär ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det är nog så sant som det är sagt det ;)

   Radera
 2. Jag blir lite irriterad på när min man frågar mig om saker jag inte har en aning om. Nu håller han på och knackar bort stenen på utetrappan och jag vet väl inte om vi ska beställa betong eller gjuta själva (jag tänker inte gjuta...). Hoppas din man låter dig vara ifred med böckerna i sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, jag vet absolut ingenting om sådana saker heller. Ja, snart får det vara slut på störda lässtunder. Får väl tillverka en skylt eller en fälla kanske ;)

   Radera