fredag 20 maj 2011

I valet och kvalet

Idag damp den ner i brevlådan

Ska bli så spännande att läsa Mari Jungstedts nionde kriminalroman. Måste bara läsa ut Tusenskönor först :) ........Dessutom var jag på Maxi och handlade idag och lyckades på något konstigt vis få med mig två böcker därifrån också ^^
Den här


Som beskrivs som en feel good-roman om att få en andra chans i livet, om lojalitet och villkorslös kärlek. Dessutom påstås det att om man älskade Marley och jag kommer man även att gilla denna. Jag njöt i fulla drag när jag läste Marley och jag :)
Och så sist men inte minst den här


Hade ingen aning om att Carolina Gynning skulle släppa en thriller. Den beskrivs så här; "Vissa skriver elegant crime, andra country crime; det här är dirty crime" Nu blir det inte lätt att välja vilken jag ska läsa först........dessutom hade jag redan en hel hög med olästa böcker.........ja, ja då har jag något att göra iallafall :)

3 kommentarer:

  1. Hm, jag hade nog börjat med en feel good bok. :)

    SvaraRadera
  2. Jag håller också på den med hundarna för den hade lite söt titel;)

    SvaraRadera
  3. Ja det får nog bli den, känns som jag läst mycket deckare nu så det kan kännas bra med lite feel good. Tack för vägledningen, det behövde jag. Jag har en förmåga att fastna i deckarspåret :)

    SvaraRadera