onsdag 6 april 2011

Det suger.....


Jag är så sugen på godis. Jag brukar alltid ha godis hemma. Men just nu är det ganska fattigt på den fronten. Typiskt. Vill ha! Varför finns det ingen kiosk eller mack här? Dåligt!
Dessutom känns det som om jag har en förkylning på gång. Typiskt igen. Usch vilket gnäll.........

3 kommentarer:

  1. Du får baka chokladbollar eller nåt istället. Det är gott! Vill du vara nyttig så är det gott med en bärsmoothie, eller frukt med keso eller yoghurt. Jag vet hur jobbigt det kan vara när sötsuget sätter in, usch, då kan man inte tänka på nåt annat än just godiset. Ersätt det med något annat så kan du kanske få det att minska lite i alla fall. Hoppas du löste det. :)

    SvaraRadera
  2. Lyckades hitta en Lindt choklad med hallon i skåpet, hallonen gjorde ju att det blev lite nyttigt ju, host........Men det är precis som du säger man blir helt blockerad när sötsuget sätter in, kan inte tänka på något annat. Tack för dina tips, låter smarrigt :)

    SvaraRadera
  3. Hihi, jag har lite sån filosofi med glass. Man får det på sjukhuset = det måste vara nyttigt. Fast om det var Lindts 70%-iga choklad så var det ju ganska nyttigt. Helt ok iaf. Jag kör 70%-ig choklad när suget är för påfrestande.

    SvaraRadera