onsdag 21 juli 2010

Semester

Hej, hej! Nu ska jag skriva lite om vår snabbsemester..........Det blir så när man måste ha en ilsken hund med sig......... Nåja, först åkte vi upp till Stockholm på måndagen, bilen var packad till bristningsgränsen. Sonen hade ju varit hemma i nästan två veckor och hade ju så klart packning med sig. Dessutom hade han blivit grattad härnere, då hans 25-årsdag stod för dörren och lite hade han väl handlat själv också. Så ett par köksmaskiner och annat smått och gott fanns inknökat i bilen och så vår packning plus då en hund modell större.......Lidingö var vår slutdestination men av någon anledning så ville GPS:en att vi skulle köra genom innerstan,  Stureplan, Östermalm osv............Ingen hit när man har en folkilsken hund där bak som skällde på alla som kom för nära bilen. Mannen och jag skrek TYST från framsätet och sonen sjönk längre och längre ner i baksätet och sa HUNDJÄVEL, hahaha. Här kommer lantisarna :))))) Nåväl fram till Leos fina lägenhet på Lidingö kom vi i allafall, jättemysigt var det. På tisdagen tog vi, Leo och jag, tunnelbanan mot Östermalm för jag skulle nämligen köpa Nespressokapslar, finns bara där och på nätet. Man får ju passa på så jag köpte 260 kapslar, så nu ska vi väl klara oss ett tag :)
På väg med tunnelbanan mot Östermalm

På tisdageftermiddagen åkte vi vidare mot Värmland och Bjurtjärn. Där finns världens sötaste lilla gäststuga som vi får låna ett par dagar varje sommar, myyyys på högsta nivå.


Världens sötaste stuga

När vi är här på somrarna så umgås vi och har det bara lugnt och skönt, äter och dricker gott. Jag brukar vräka i mig av Anitas goda tzatziki till jag skäms, problemet är bara att jag skäms inte, för hon gör verkligen världens godaste. För övrigt äter vi god mat och dricker god dricka hahaha.............En dag var det lite skuggit och svalare ute så vi kunde ta med oss hunden i bilen och göra en liten utflykt. Vi åkte till Granbergsdalshyttan, och där står den här gubben.........

 
Hyttgubben

Jag passade på att ta ett kort på svägerska Sylvia också framför själva hyttan.........Det fanns ett fik och en liten bod där de sålde bl a fågelholkar som var jättefina, men vad hjälpte det.........Öppettiderna var 14-18 (vi var där vid 13.20) mitt i semestertid, mycket konstigt. Men de var väl inte så intresserade av att sälja kanske?! Jaja det är ju upp till var och en. Vi hade en härlig resa. Synd bara att det blir så stressat på något vis, jag skulle ju velat stanna längre i Stockholm och titta på olika ställen, men med vår hund går inte det, tyvärr..........Nu ser vi fram emot att Tage och Sylvia kommer till helgen :)

Ha' det bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar