söndag 31 mars 2019

Bara du av Ninni Schulman, Bokförlaget Forum

Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är han redo att möta kärleken igen.
Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur besvärlig hon än är.
Till slut hittar de varandra.
Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte. I själva verket är de på väg mot en katastrof.

Kopierat Forum


Att Ninni Schulman är en av mina absoluta favoriter är ingen hemlighet. Det är tyvärr nästan ett helt år sedan jag läste den här boken men kommer ändå ihåg hur den fångade mig från första stund. Det som är svårare att minnas är detaljer. 
Det jag däremot vet är att boken är väldigt spännande och håller en i ett bergfast grepp. Man undrar vad/vem som är den sanna och vem som ljuger. Jag har läst alla Schulmans böcker och rekommenderar dem varmt.  

Betyg 4,5 av 5

Tack till bokförlaget Forum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar