lördag 17 augusti 2013

Tre på tre-utmaning

En utmaning som jag förstått har pågått några år är Tre på tre. Man läser tre böcker som har ett tema som man själv väljer och det ska vara gjort på tre månader. Det är Pocketlover som håller i utmaningen. Jag har anmält mig med dessa böcker;

3xGilla böcker
*Vi är inte sådana som i slutet får varandra av Katarina Sandberg
*Kaninhjärta av Christin Ljungqvist
*Fågelbarn av Christin Ljungqvist

September till november ska böckerna läsas. Jag valde dessa böcker för att två av dem är rec-ex och jag har så dåligt samvete för att jag inte har hunnit läsa dom ännu. Det har ju varit lite si och så med läsron här dom senaste månaderna ;) Nu hoppas jag på bättre ro framåt hösten och att detta blir en kick där bak :D

5 kommentarer:

 1. Där har du flera bra böcker att se fram emot. Särskilt Ljungqvists böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju hör från flera håll att dom ska vara bra...... Så jag hoppas ro iland med utmaningen :)

   Radera
 2. Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

  SvaraRadera
 4. Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera