fredag 12 oktober 2012

Recension av Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito, Piratförlaget


Jag ger dig en chans att uppfylla det som är varje advokats högsta dröm, säger Sophia Webers gamla professor. Att få en oskyldig man fri.
För tretton år sedan mördades en femtonårig flicka. Läkaren Stig Ahlin dömdes till livstids fängelse för mor­det. Men ingen har glömt det bestialiska brottet. Stig Ahlin är känd som en av Sveriges mest hänsynslösa brottslingar.
När advokat Sophia Weber bestämmer sig för att hjälpa Stig Ahlin är det för att hon upptäckt avgörande brister i mordutredningen.
Men att Sophia gör sitt yttersta för att få sin klient frikänd väcker mångas avsky. Och ju mer hon får veta, desto svårare blir hennes arbete. Vad är hennes klient för man egentligen? Vad har han gjort? Och kommer hon någonsin att få veta sanningen?
Bortom varje rimligt tvivel är den andra spänningsromanen om advokaten Sophia Weber. Vi följer hennes liv i Stockholm med klienter som ingen annan vill ha, trassliga relationer, ensamma segelturer i Stockholms skärgård och hennes innerliga kärlek till en åldrande morfar.

Kopierat Piratförlaget

Från första sidan är man fast i den här boken. Den är oerhört spännande, lite otäck i början men det måste den få vara om man ska förstå resten, på något vis. Sophia Webers kamp både privat och i tjänsten är mycket intressant och man bara måste få veta hur det går. Som sagt en riktig bladvändare. Jag rekommenderar boken varmt till alla som gillar spänningsromaner, för den här är spännande.

Betyg 5 av 5

Detta var ett recensionsexemplar från Piratförlaget. Tack!

2 kommentarer:

  1. Oj, var den så spännande! :)
    Då får den åka upp på läslistan.

    SvaraRadera
  2. Ja den här måste du läsa :)

    SvaraRadera