måndag 27 augusti 2012

Femtio nyanser av honom av E L James
Nu finns denna omtalade, omskrivna boken att beställa som e-bok hos Dito. Det var jag ju tvungen att göra då. Priset var dessutom bra, 89:- Så nu ska bara tiden hittas också ;) Återkommer med vad jag tycker senare........

4 kommentarer:

 1. Jag brukar inte läsa på engelska men tycker att den engelska titeln Fifty shades of Grey är finare. Vet inte om jag ska ge mig på denna, lite skeptisk till allt förhandssnack. Kolla gärna min andra blogg också.

  SvaraRadera
 2. Jag läser inte heller på engelska, men denna var på svenska konstigt nog eftersom den inte har kommit ut som"bok" ännu. Håller med om att den engelska titeln är finare. Jag tycker också att man blir lite "skrämd" av allt snack men samtidigt är jag ju så nyfiken av mig :) Fast det lär ju dröja ett tag innan jag får tid att läsa den tyvärr..... Jag kollar gärna in din andra blogg också. Är det inte jobbigt att hålla igång två bloggar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innan jag blev bibliotekarie skulle jag bli journalist, så att blogga är substitut för det. Jag ser mig som en kulturspridare i stan och tycker inte det är jobbigt att ha två bloggar; den ena är ju en ren läsdagbok.

   Radera
 3. Tack Ylva för att du uppskattar min blogg. Visst är det kul att hitta en ny. Som nu när jag hittade din!

  SvaraRadera