tisdag 10 april 2012

Gäsp!

Här har det varit tyst nu ett tag. Anledningen är att jag har känt mig så trött och hängig. Vid mina årliga prover upptäcktes att jag har blodbrist och lågt järnvärde. Så då fick det bli fler prover och då upptäcktes det att jag blöder ifrån tarmarna........Nu måste jag genomgå en gastroskopi och det ser jag inte fram emot det minsta lilla. Hittar man inte orsaken då så går man vidare med en rektoskopi, inte heller något att se fram emot. Bara tanken på dessa undersökningar får mig att må illa. Men just nu så knaprar jag järntabletter så förhoppningsvis kanske jag blir lite piggare och kan komma igen med något roligare inlägg.

Ha´det bra :)

4 kommentarer:

 1. Usch, det låter verkligen inget vidare. Hoppas de obehagliga undersökningarna leder till att de kan hjälpa dig att må bättre! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Nej jag känner mig faktiskt ganska liten just nu........Men leder undersökningarna till något bra så får man vara glad för det ju :) Tack för kryahälsning :)

  SvaraRadera
 3. Usch då, det var inte roligt att höra Ylva... Har en syster som har haft problem med tarmarna i många år nu. Hoppas det inte är Ulcerös Kolit eller Krohns... Många kramar till dig med önskan om att undersökningen går bra och visar på nåt lätthanterligt!

  SvaraRadera
 4. Hej Sara :) Ja, jag hoppas att det är något "enkelt, lättfixat" ;) För att vara så här trött och hängig är inte kul. Dessutom är jag riktigt nervös inför undersökningen på fredag :( Jag har läst om dina förändringar i tillvaron och nu din lilla Krabat som snart är här. Jättekul! Många kramar tillbaka till dig :)

  SvaraRadera