torsdag 29 december 2011

Läget är slapptHär är det slappardagar  och lååååånga nätter som gäller. Yngsta sonen är fortfarande hemma och vi bara myser och slappar. Lite rea i stan har det också blivit. Annars är det mest spel som gäller, både traditionella och Wii. Det som däremot inte är så bra är att det hela har en tendens att spåra ur och vi sitter uppe nästan hela nätterna och spelar........och sedan sover vi halva dagen.......INTE BRA! Men sonen åker ju tyvärr hem efter nyårshelgen och då är det bara mannen och jag igen, och Jackson förstås. Och jag sitter ju mycket ensam då mannen jobbar så jag kan väl ändra tillbaka till normala sovtider då?!? (normala för mig då alltså)
På tal om mannen så är han fortfarande inte frisk :( .... Förmodligen har han fått influensan, trots att han vaccinerade sig i höstas......


2 kommentarer:

  1. Låter väldigt trevligt! Vad spelar ni för spel?

    SvaraRadera
  2. Det är väldigt trevligt :) Vi spelar Tjuv och Polis (årets nya) och så har vi några sedan tidigare t ex Med andra ord, väldigt roligt spel, vi har något som heter Galenpanna, också kul. Ibland blir det Yatzy eller Kasta gris........Ja vi är väl helt enkelt lite speltokiga här, kommer aldrig i säng ;)

    SvaraRadera