fredag 16 september 2011

En runda i staun
En träff med kära kusin i staun blev det igår. Jag skulle uträtta ett par ärenden och hon skulle leta kläder. Nja det ska erkännas att det slank ner ett par tröjor i nån påse hos mig med.......ja,ja med slank ned menar jag naturligtvis inte att jag stal dom, haha. Jag betalade naturligtvis för dom :) En trevlig eftermiddag hade vi iallafall som avslutades med en fika på ett café där jag mitt nöt beställde en kaffe och en negerboll av en kille med utländskt ursprung. Ajdå! Men han bara skrattade och sa att det heter negerboll. Ja, jag kan för min del inte få in något som helst rasistiskt i en kaka.......så har det hetat sedan jag var liten och det höll den här killen med om som tur var. Kunde ju gått illa annars......Hua! ;))

2 kommentarer:

  1. Jo, det har slunkit ur mig ett par gånger också. Försöker komma ihåg att säga chokladboll när jag har barnen med mig!

    Vad blev det för tröjor?

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju tur att man kan hålla tungan rätt i mun när man har barn med sig ;) ......Det blev två stickade tröjor, en svart och en melerad i höstfärger :)

    SvaraRadera