torsdag 2 juni 2011

BokrecensionRachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.
Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv …
Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän. 

Baksidetext kopierat från Forum bokförlag

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon är en romantisk lättläst bok, som inte kräver speciellt mycket av läsaren. Jag brukar inte läsa denna typen av böcker men eftersom den handlade om hundar så blev jag nyfiken. Jag ångrar absolut inte att jag köpte och läste boken den var faktiskt bättre än jag trodde. Härlig sommarläsning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar