söndag 27 november 2011

Hundutställning

Igår var vi i Malmö på valputställning. Vi gav oss iväg tidigt på morgonen för att vara där i god tid. Väl framme så fick man en smärre chock, både vi och hunden. För jisses vad mycket människor och hundar samlade på ett ställe......Så när jag hade gått igenom insläppet och veterinärbesiktningen med Jackson och  skulle vänta in de andra så började Jackson skälla på allt och alla i ren panik tror jag. Han som aldrig brukar skälla annars. Men efter en stund så var det precis som om han vande sig och tyckte att det var helt ok och så var han sitt vanliga coola jag.
Det var så kul att träffa uppfödaren Christel igen och några av kullsyskonen och deras ägare. Vi hade en riktigt trevlig dag.
Hur gick det då? Jo då, Jackson blev placerad 2:a och fick hederspris :) Han var så himla duktig i ringen och bland allt folk och hundar. Tränat hade han gjort 3ggr inför detta så det var verkligen bra jobbat för en valp på 4 månader. (Ja, och så ska ju inte vi ta åt oss äran av detta för det är ju helt och hållet "våran" Ankis förtjänst :) Tack Anki!

I ringen. (dålig bild, blixten fungerade inte)

Hemma med rosetter och plakett :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar