tisdag 12 oktober 2010

Höstrengöring

Ja, nu är det hög tid för att göra iordning i trädgården, ta in utemöbler, slänga gamla blommor och plantera lite nya höstblommor. Detta roade vi oss med i helgen. Känns inte så jätteroligt. Det är betydligt roligare när man tar fram utemöblerna och planterar vårblommor. Men nåja, det blir väl vår igen får vi hoppas :)
Vi plockade även ner våra äpplen från vårt enda lilla äppelträd, men det var ändå ganska mycket frukt på det. Fast fåglarna hade varit där och knaprat också och en och annan mask så klart. Men det blir ändå till några äppelkakor. Tänkte på det för lite sedan, när barnen var små då bakade man, kokte saft, äppelmos och allt möjligt trots att man hade småbarn omkring sig. Nu är man själv hela dagarna och gör inte ett enda litet syltkok. Hmmm! Äsch jag påstår bestämt att det beror inte på lathet utan det är för att det är ju ingen som äter upp det. SÅ måste det ju vara förstås ;)
Igår var vi på hundtrimmet med Gibson så han fick sig en rengöring också. Det var välbehövligt efter sommarens alla fästingbett och annat som han har legat i ute på tomten. Så här fin blev han


Nu måste jag åka iväg till Jämjö............

Ha' det bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar