måndag 26 juli 2010

En sån härlig helg :)

Vilken trevlig helg vi hade tillsammans med svåger och svägerska. De kom på fredagseftermiddagen och vädret var strålande, varmt och skönt. Vi kunde sitta ute på altanen och fika och sedan äta en god middag med gott Rosévin till. Vi kom också på att man kan spetsa vaniljlatte med lite whisky, smakar finnemang :) Vi satt ute till klockan var bort mot 11 tiden och det var ljummet och skönt..............men sen på morgonen så var det som om himlen hade öppnat sig. Vilket skitväder och det höll på hela dagen. Inte roligt när man har långväga gäster. Vi hade tänkt åka till glassiären och ta en glass och titta lite i stan och så. Men vem vill äta glass i ösregn........så det fick bli lite annat istället.
Måste bara visa våra fina John Bauer tavlor med motiv ur "Bland tomtar och troll" som kära svågern har gjort. Jag bara älskar dem!!!!! Ska nog sätta en spot på någon av dem så de syns ännu mer på kvällen :)

Ni vet den där fågelholken som jag skulle köpa i Värmland när vi var där, den hade min kära svägerska och svåger varit och handlat åt mig, de är ju för goa. :) Här är den........


Visst är den väl söt den lilla godingen, med tjärpapp på taket och allt. Dessutom har den en liten lucka på sidan som man kan öppna så man kan städa ur den efter varje säsong, coolt ;) Så här tror jag fåglarna kommer att trivas. Jag ska be mannen sätta upp den i en av björkarna nära hammocken så att jag kan sitta och tjuvkika på de små raringarna när de flyger in och ut och matar sina små :)
Härligt med sköna helger med umgänge och avkoppling, synd bara att tiden rusar iväg så in i norden fort när man har trevlig. Det är som jag har sagt förut ibland går visarna väldigt fort runt, runt och ibland är det som om det vore klister på dem. Tack för en härlig helg :))) 

Ha' det bra

1 kommentar: